Machines

Het leveren van kwaliteit begint met het investeren in mensen en machines. Naast vakkundig opgeleide medewerkers, is een geavanceerd en up-to-date machinepark essentieel om te blijven voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van onze afnemers  en de markt waarin zij actief zijn.

Voor haar productie beschikt Wolters Metaaltechniek over hightech CNC bewerkingscentra, waaronder 5-assig frezen, draaien met aangedreven gereedschappen, draadvonken, verspanen en vlakslijpen. Toleranties in het micron bereik worden hiermee gerealiseerd.

Ons machinepark is uitgerust om een grote diversiteit aan materialen te bewerken: ferro- en non-ferro materialen,  waaronder RVS en Alumium legeringen, hoogwaardige metaallegeringen zoals Titanium, Hastelloy, Inconel, Armco en Super Duplex.  Daarnaast bewerken wij een groot aantal kunststoffen  waaronder PA, POM, PE, PVC, PTFE, HDPE, KV3, PEEK en composieten.

Een online verbinding tussen onze machines en 3D CAD/CAM  “CamWorks”, maken het mogelijk uw ontwerp digitaal aan ons toe te sturen.

Hierbij introduceren wij in vogelvlucht een aantal van onze productie-units, neem een kijkje op onze complete machinelijst.

Klik hier om naar de machinelijst te gaan.