Aanschaf Hermle 400C Bewerkingscentrum

 

In juli hebben wij ons machinepark uitgebreid met een 5-assig bewerkingscentrum van de firma Hermle; wij hebben hier gekozen voor de dynamische en nauwkeurige C400.

In eerste instantie zullen wij de machine stand alone gebruiken, zodat wij kunnen onderzoeken welke vorm van automatisering hier het best op aansluit. Bij de aanschaf van deze machine zijn alle voorzieningen voor automatisering en een extra gereedschappenmagazijn al in de aankoop meegenomen. De verwachting is dat wij begin 2017 de machine zullen voor zien van de juiste productieautomatisering.

Met het grote werkbereik en de nauwkeurigheid van de C400 zijn wij in staat om 5-assig nieuwe producten aan ons assortiment toe te voegen. De C400 is een uitstekende aanvulling op onze huidige freesbewerkingen, en stelt on in staat om aan de hoge eisen en verwachtingen van onze klanten te voldoen.

Hermle C400

Hermle C400 bewerkingscentrumGroot werkbereik

Terug naar overzicht